Assessorament financer i d’inversions

A Gestingral t’assessorem en totes aquelles inversions i operacions financeres que vulguis efectuar, sempre tenint en compte les teves circumstàncies personals i familiars. Tens diners i vols invertir-los? Vols revisar la hipoteques d’un immoble? Aquests són els nostres principals serveis:

  • Assessorament financer: revisió de pactes i finançament dels bancs
  • Assessorament d’inversions immobiliàries
  • Inversió en productes de futur
  • Assessorament i orientació en la planificació financera

Assessorament financer: revisió de pactes i finançament dels bancs

Necessites assessorament al respecte d’una pacte financer que et proposa el banc? Estàs comprant alguna cosa que vols finançar però no n’estàs gaire segur de les condicions que t’ofereixen? Nosaltres ens dediquem a tot el que té a veure amb l’assessorament financer, i t’orientem cap a les millors opcions i cap a les millors condicions.

Assessorament d’inversions immobiliàries

Necessites assessorament al respecte d’una hipoteca que et proposa el banc? Voldries tenir l’opinió d’un professional per a saber si les condicions que t’ofereixen són bones? N’estàs segur que no estàs signant cap clàusula abusiva o quelcom que estigui fora de mercat? Des de Gestingral tractem amb tot aquest tipus de problemàtiques, fent que les teves preocupacions passin a estar en mans expertes, i que per tant, no t’hagis de preocupar de res.

Inversió en productes de futur

  • Estàs pensant en estalviar per a la teva jubilació?
  • Estàs pensant en invertir alguns diners per a que et donin rendibilitat?

És molt habitual que et trobis en una d’aquestes dues situacions i, moltes vegades, els productes oferts per les entitats financeres no són els més adequats per al que estàs buscant. Nosaltres ens dediquem a buscar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats:

  • Plans de pensions: en cas de salaris mitjans i alts, i intenció d’estalviar per a la jubilació
  • Plans d’estalvi i assegurances d’estalvi: en cas de voler estalviar a llarg termini
  • Fons d’inversió: en cas de voler invertir amb rendibilitat

Assessorament i orientació en la planificació financera

Ens dediquem a tota aquella orientació financera de futur que vulguis tractar. Anys d’experiència i els millors professionals ens avalen, i sempre tenint en compte les teves circumstàncies personals i familiars, mesurant la teva aversió al risc i trobant els millors productes amb la millor planificació d’estalvi i inversió.

Equip de Professionals en Assessorament financer i d’inversions