Assessoria online

Cita prèvia

Demana cita prèvia amb qualsevol dels nostres assessors, consultors o advocats, amb atenció presencial o per videoconferència.

Power BI

Eina de Business Intelligence per a visualitzar gràfics i ràtios de la teva empresa de forma clara i senzilla, quan vulguis i des d’on tu vulguis.

Portal Gestingral

Portal Web per a clients, amb accés amb usuari i contrasenya, on s’hi pot trobar les liquidacions presentades a Hisenda, nòmines, resums de costos, etc.

Portal Nòmina

Portal Nòmina per a treballadors dels clients de Gestingral, amb accés amb usuari i contrasenya, on els treballadors poden trobar-hi les seves nòmines i contractes.

Altes de treballadors 24/7

Possibilitat de realitzar altes de nous treballadors a qualsevol dia i hora de la setmana (incloent festius), connectant directament amb la Seguretat Social i rebent resposta en temps real.

Signatura online de contractes de treball

Possibilitat de signar els contractes de treball de forma online, tant per part de l’empresa com per part del treballador. La signatura es realitza mitjançant un correu electrònic, validat amb un codi únic enviat per SMS.

Programa de facturació i factures rebudes

Programa gratuït per a generar i enviar factures als teus clients, i també per a desar totes les factures rebudes (s’ordenen automàticament per data, per client, etc.). Inclou APP per a mòbil per a escaneig de factures rebudes.