Assegurances per a particulars

Assegurances de cotxe

T’oferim una assegurança de cotxe a la teva mida per protegir al màxim el teu vehicle. Pregunteu-nos i coneix totes les modalitats, avantatges i cobertures que pots tenir contractant un dels nostres assegurances de cotxe.

Assegurances de moto

Les nostres assegurances de moto estan fets per a tu. Tenim els productes més competitius del mercat, assegurances amb àmplies cobertures (robatori, vandalisme, etc.) i amb tots els avantatges de pertànyer a una companyia com Allianz. Consulta qualsevol dubte que tinguis amb un dels nostres assessors, et diran gratis.

Assegurances de llar

Les assegurances de llar d’Allianz s’adapten a qualsevol situació, tant si t’acabes de comprar un pis, només vols renovar la teva assegurança o vius de lloguer, tenim una solució per a tu. I tria el que millor s’adapti a la teva vida

Assegurances de vida

Per protegir el futur dels que més vols no hi ha millor opció que les assegurances de vida d’Allianz. Consulta tots els avantatges i cobertures de pertànyer a una de les asseguradores líders d’Europa.

Assegurances de ciclomotor

Gaudeix de la ciutat al ritme que tu vulguis amb les assegurances de ciclomotor Allianz. T’oferim les cobertures més àmplies i tots els avantatges que pot oferir-te una companyia com la nostra. Descobreix tot el que et podem oferir i consulta els teus dubtes amb els nostres assessors.

Assegurances de furgonetes

L’assegurança de furgonetes d’Allianz és la millor solució per protegir els vehicles de la teva empresa. Si només tens una furgoneta i la utilitzes a nivell particular també tindràs l’opció d’assegurar-la amb la companyia líder a Europa. Consulta tots els teus dubtes amb els nostres assessors.

Assegurances mèdiques

Sabem què és el més important, per això les nostres assegurances de salut tenen diferents formats, per poder adaptar-nos al que tu necessites. Col·laborem amb els millors professionals per donar-te sempre el servei més personalitzat.

Assegurances de comunitats

L’assegurança per a Comunitats t’ofereix els serveis i cobertures perquè puguis gaudir de la tranquil·litat davant de qualsevol situació no desitjada que pugui sorgir en la teva Comunitat de veïns.

T’oferim els millors avantatges i les cobertures més completes per tenir cura de l’edifici en el que vius i de totes les persones que hi resideixen, perquè sabem que la teva llar és un dels aspectes més importants de la teva vida.

Assegurances de viatge

Assegurances de vacances, de viatges de negocis, d’anul·lacions, de viatges (cobertura de despeses mèdiques per estances prolongades), de viatges d’estudis, d’esquí, entre d’altres, són alguns dels serveis que oferim als clients viatgers.

Equip de professionals en Assegurances