Assessorament d’Autònoms

L’assessorament als autònoms és un dels nostres serveis estrella, ja que ens posem en la pròpia pell de l’autònom o de l’emprenedor amb la total confiança que ens defineix. A banda de dedicar-nos a gestionar i assessorar cadascuna de les operacions que li siguin necessàries en cadascun dels camps en que som especialistes: fiscal, comptable, laboral, mercantil, jurídic o legal, d’assegurances o bé de màrqueting i comunicació, també som experts en l’assessorament empresarial i t’ajudem i t’acompanyem en labans, el durant i el després de la posada en pràctica de la teva activitat. 

Des de la nostra experiència amb autònoms durant més de 30 anys al servei dels nostres clients, t’ajudem i t’aconsellem a prendre les millors decisions per a la teva activitat. Amb l’anàlisi econòmic i financer de la teva activitat, t’ajudem a que puguis rendibilitzar més la teva activitat. 

Nosaltres et donem consells, fem anàlisis econòmics de les situacions a valorar i et donem les claus per tal que puguis prendre les millors decisions. 

Els nostres àmbits d’actuació són els següents: 

  • Assessorament econòmic i financer
  • Assessorament empresarial i de recursos humans  
  • Assessorament de processos 
  • Innovació i emprenedoria organitzativa 
  • Assessorament en la presa de decisions 

És a dir, que des de Gestingral ho fem d’una forma integral. Et donem aquella visió global que busques, que té en compte tots els aspectes necessaris. I tot això ho fem amb la millor de la nostra proximitat, ja que el teu benefici també és el nostre, i per tant, ens posem en la teva pell, fent de la teva activitat la nostra preocupació. 

L’assessorament aporta enfocaments estratègics i executables, eines que ajuden a corregir els problemes sorgits i solucions amb mesures correctives. Per tant, analitzem i executem les solucions necessàries. Òbviament, amb tota la privacitat que es requereix per a aquest servei, i sobretot amb la confiança de tenir el millor assessor al teu costat. Anàlisi, estratègia, organització, tecnologia, procediments, gestió del canvi, entre d’altres, són expressions que defineixen aquest servei reservat als nostres millors clients. 

Per tant, si tens una necessitat de voler acompanyar les teves decisions empresarials amb un assessor, ja sigui per redissenyar estructures i processos, per avaluar noves oportunitats de negoci, per ajudar a aconseguir fites a curt termini o bé per a impulsar iniciatives i millores en diferents àrees de l’organització, tant sols ens has de contactar.

Equip de Professionals en Assessorament d’Autònoms