Ens complau anunciar que ja hem inaugurat ZENIT ADVOCATS a Vilanova i la Geltrú, en una estreta col·laboració amb GESTINGRAL. Aquesta nova iniciativa neix amb l’objectiu de proporcionar serveis jurídics de màxima qualitat a la ciutat i les rodalies, comptant amb la participació de professionals amb una llarga i reconeguda trajectòria. Aquests experts en diverses àrees del dret combinen la seva àmplia experiència amb un ferm compromís amb l’excel·lència professional.

ZENIT ADVOCATS arriba a Vilanova i la Geltrú per oferir un servei personalitzat, adaptat a les necessitats específiques de cada client. Aquesta filosofia de servei, que ja és una marca distintiva de Gestingral, es manté i es reforça en aquest nou projecte. La nostra prioritat és garantir l’accés directe als nostres experts del dret, assegurant així un assessorament precís i especialitzat per a cada cas, oferint solucions efectives i adaptades a cada situació legal.

Els serveis que oferim a ZENIT ADVOCATS cobreixen una àmplia gamma d’àrees del dret, entre les quals es troben:

  • Dret Civil: Assistència legal experta en conflictes civils i litigis. Oferim representació en assumptes com contractes, responsabilitat civil, reclamacions de deutes, i més.
  • Dret Mercantil i Societari: Constitució i gestió de societats, contractes mercantils, i assessorament en operacions comercials. Ens especialitzem en proporcionar suport legal integral a les empreses, des de la seva creació fins a la seva expansió.
  • Dret Concursal: Assistència en processos de concurs de creditors i reestructuracions empresarials. Treballem per ajudar les empreses a superar situacions de crisi financera de manera eficient i estructurada.
  • Dret de Família: Orientació legal especialitzada en relacions i drets familiars, incloent divorcis, custòdia de menors, adopcions i separacions. Proporcionem suport empàtic i professional en moments delicats de la vida familiar.
  • Dret Administratiu: Assessorament en relacions ciutadà-govern i defensa de litigis administratius. Ens encarreguem de la representació davant les autoritats administratives i la gestió de procediments administratius.
  • Dret de Propietat Intel·lectual: Protecció i assessorament en propietat intel·lectual i tecnologies emergents. Ajudem els nostres clients a protegir les seves innovacions, marques, patents i drets d’autor.
  • Dret Laboral: Representació legal per a empreses i treballadors en assumptes laborals. Oferim assessorament en contractes de treball, acomiadaments, i reclamacions laborals, garantint els drets de totes les parts implicades.
  • Mediació i Arbitratge: Resolució alternativa de conflictes eficaç i confidencial. Proporcionem serveis de mediació i arbitratge per resoldre disputes de manera ràpida i menys conflictiva.

Amb aquestes especialitats, ZENIT ADVOCATS es proposa ser un referent en el camp jurídic a Vilanova i la Geltrú i les rodalies. Oferim solucions legals efectives i adaptades a les circumstàncies particulars de cada client, sempre amb un tracte personalitzat i professional.

Podeu obtenir més informació sobre els nostres serveis i l’equip de professionals visitant la nostra pàgina web: www.zenitadvocats.com. Estem convençuts que ZENIT ADVOCATS es convertirà en una peça clau per als nostres clients, aportant solucions jurídiques efectives i personalitzades.

Esperem comptar amb la vostra confiança i col·laboració en aquest nou projecte. La vostra satisfacció és la nostra prioritat, i estem aquí per oferir-vos el millor servei jurídic possible.