Gestingral dona un pas més en la seva aposta per consolidar-se com el despatx de referència d’autònoms i empreses a tota la vegueria del Penedès. A partir d’aquest mes de setembre, el despatx produeix conjuntament amb la Cadena SER Penedès-Garraf un programa setmanal de ràdio encarat a ajudar i donar suport al sector empresarial de les nostres comarques.

L’espai, que s’emet cada divendres de 13:30 a 14:00 h al 103.1 de la FM- la freqüència habitual de la SER al Penedès/Garraf- compta amb dues parts. En la primera, un assessor de Gestingral informa, analitza i aconsella sobre temàtiques que afecten el dia a dia dels emprenedors, com ara canvis legislatius (Llei dels Autònoms) o de tributació d’empreses.

A la segona part es dona veu a autònoms i empreses perquè donin a conèixer el seu negoci a través de la Cadena SER, una de les emissores més escoltades a tota la vegueria. Mitjançant el format d’entrevista, el responsable o responsables de qualsevol tipus de negoci poden venir a explicar a què es dediquen, vendre producte, presentar ofertes i descomptes,… poden dir el que vulguin: l’objectiu del seu pas per la ràdio és que augmentin les vendes.

El programa, anomenat “Soroll”, està conduït pel periodista Adrià Gala, que compta amb una dilatada experiència en diversos mitjans de comunicació de Catalunya.

Quarta temporada “d’Emprefutur.cat”, a Canal Blau FM

Aquest nou espai a la Cadena SER se suma al ja que coprodueix Gestingral a Canal Blau FM des de fa quatre temporades, “Emprefutur.cat”. Aquest programa, també conduït per Adrià Gala, s’emet en directe cada divendres (a excepció de l’últim de cada mes) de 09:30 a 10h al 100.4 de FM. Durant la setmana posterior també es reemet en diverses franges horàries.

“Emprefutur.cat” persegueix el mateix objectiu que “Soroll”. Per això, compta amb la mateixa estructura que l’espai a la Cadena SER Penedès/Garraf (anàlisi de l’assessor de Gestingral i entrevista a autònom o empresa). A més, però, també disposa d’altres seccions pròpies com “El Consell de l’Amadeu”, un espai setmanal en el que Amadeu Pujol, administrador de Gestingral, dona un punt de vista estratègic sobre temes que afecten els emprenedors.

Durant aquests quatre anys han passat per “Emprefutur.cat” tot tipus d’autònoms i empreses del Garraf: advocats, enginyers, restaurants, bars, botigues de tot tipus, agències de viatges, coach, actrius,…i tots ells han guanyat notorietat gràcies al seu pas pel programa.

Gestingral fa anys que aposta per la ràdio –concretament Canal Blau i la Cadena SER- com el principal canal de comunicació extern del despatx. Bàsicament treballem en dues línies: els programes de ràdio i les falques publicitàries. I no podem estar més satisfets amb aquesta aposta. La ràdio permet explicar i transmetre. I és precisament això el que busquem a Gestingral: transmetre als nostres clients que amb nosaltres poden confiar.