Entrevista a NATÀLIA HERNÀNDEZ, de Sundara Viatges

 

Com vas decidir crear Sundara?

La idea va sorgir fa cinc o sis anys, aproximadament. Jo ja treballava en el sector i una persona es va interessar amb mi per crear una agència nova. Aquell projecte, finalment, no va arrencar, però a mi se’m va despertar l’interès. Vaig pensar: “I si creo jo la meva pròpia empresa?”. Vaig estar buscant informació. Després vaig fer un estudi de mercat. I el final vaig tirar endavant el meu projecte.

I perquè vas decidir crear l’agència a Vilanova?

Tota la vida havia treballat entre Sabadell i Barcelona, però per relacions personals vaig arribar a Vilanova. Vaig fer l’estudi de mercat que et deia abans, anàlisi de competència,…i vaig creure que aquí era un lloc ideal per obrir el tipus d’agència que tenia en ment.

Vas traslladar la teva vida personal i laboral a Vilanova. Però no vius aquí…

No, a Cubelles.

Per una simple qüestió econòmica?

Si. Vam trobar un lloc interessant a Cubelles i vam anar a viure allà. Com que la distància amb Vilanova es curta…

Entenc que t’agrada molt viatjar…

Sí. Sempre intento fer un mínim d’un parell de viatges a l’any.

I a banda de viatjar, què més t’agrada?

M’’agrada molt el cinema i el ioga.

Fas molt de ioga?

Sí, el practico habitualment.

Et va bé per desestresar-te?

Exacte.

Estressa molt portar una agència de viatges?

Sí. Són moltes hores de feina i molta dedicació. Sempre has d’intentar renovar-te, buscar llocs nous, viatges nous,…i preparar pressupostos, parlar amb clients i proveïdors. Moltes coses i molt diferents.

Algun dia has dit: “N’estic fins els nassos”.

No. La veritat és que m’agrada molt la meva feina.

Et planteges la teva vida laboral fora del món de les agències de viatges?

Ara mateix no. És un sector que m’agrada molt i hi estic molt a gust. Combino el tracte amb la gent, que també m’agrada molt, amb la meva passió, que són els viatges i descobrir nous destins i cultures diferents.

De les cultures que has conegut, quina és la que més t’agrada? Si haguessis de repetir un viatge dels que has fet, a on aniries?

Hi ha dos llocs que guardo amb especial estima. Una, la Polinèsia francesa i tota la cultura maorí. L’altra les cultures asiàtiques, com Papua Nova Guinea, i les cultures ancestrals de Bali.

La majoria dels teus clients són de Vilanova?

Una part són de Vilanova, però no són la majoria. Ens movem entre Vilanova i tota la zona del Tarragonès.

Coneixen Sundara al Tarragonès?

Una de les maneres de donar-nos a conèixer són les fires de turisme i de nuvis, un àmbit en el que també estem especialitzats. A Reus, cada any, fan una de les fires més grans del sector.

 

MÉS ENTREVISTES A CLIENTS: https://www.gestingral.com/category/entrevistes-socials-a-vilanova-i-la-geltru/