Comunicat de la direcció i de tot l’equip de Gestingral arrel de la crisi del Coronavirus (Covid-19).

Com a conseqüència de la situació excepcional causada arrel del Coronavirus (Covid-19), des de Gestingral, i en nom de tot l’equip al complet, volem transmetre un missatge de calma i serenor, i alhora prendre mesures de responsabilitat i seguretat per als nostres treballadors, clients i col·laboradors.

D’aquesta manera, tant des de la direcció com de part de tot l’equip de Gestingral, volem comunicar els següents aspectes:

  • Continuarem oferint els nostres serveis de la mateixa manera i amb normalitat.
  • Tot i això, el servei serà prestat exclusivament de forma remota, mitjançant correu electrònic o telefònicament, ja que tot l’equip de Gestingral està preparat per a teletreballar sense afectar al servei que prestem habitualment.
  • Per tant, les instal·lacions de Gestingral romandran tancades en el format presencial.
  • L’horari d’atenció en remot és el normal i habitual: de 8h a 14h i de 15h a 17h, divendres tarda tancat.
  • En cas que tingués alguna reunió programada amb nosaltres durant els propers dies, els nostres tècnics es posaran en contacte amb vosaltres per a poder prestar el servei telefònicament o per videoconferència.

Alhora, volem transmetre un missatge de calma i serenor, ja que només en aquest estat es garanteix la correcta presa de decisions. També un missatge d’ànim a tots els afectats directa o indirectament per la situació actual.

Per altra banda, i en cas de dubtes laborals, tant per part d’empreses com de treballadors, recordar-vos que podeu accedir a les notícies actualitzades fent clic aquí.

L’equip de Gestingral