Zenit Abogados, el bufet d’advocats associat a Gestingral, s’ha especialitzat en els darrers anys en els processos concursals en empreses, un procediment que, malauradament, ha anat a més en els darrers anys a causa dels efectes devastadors de la crisi econòmica.

Concretament, Zenit és especialista en l’aplicació de la llei de la segona oportunitat, “una via que permet que la gent torni a sortir al carrer sense la càrrega econòmica de negocis que no han anat bé”, explica Rafael Martínez, un dels socis fundadors d’aquest prestigiós despatx de lletrats.

Però això no és tot. Zenit Abogados ofereix un assessorament integral per a empreses, també a escala preventiva, que permet evitar que qualsevol negoci o activitat professional –també de persones físiques- acabi topant-se amb processos concursals o altres problemes legals.

“L’empresari és un client habitual del nostre despatx. És una qüestió de confiança”, afirma Martínez, que recorda també la possibilitat d’acudir a la mediació en cas de problemàtica legal. “És una nova via de solucionar els problemes que permet desocupar els jutjats i agilitzar els processos”, afegeix.

Servei legal de Gestingral

Zenit Abogados és des de fa un any el responsable del servei legal que ofereix Gestingral a tots els seus clients de la Vegueria del Penedès. Així doncs, si esteu interessats en els seus serveis, tant sols us heu de posar en contacte amb nosaltres a través d’alguna d’aquestes vies:

-Telf: 93 814 16 87

-Correu: info@gestingral.com

-C/Sant Sebastià, 18, Vilanova i la Geltrú

Advocats