Gestingral disposa des d’aquest mes de setembre d’un departament jurídic més reforçat després de l’acord d’associació al que ha arribat amb el despatx Zenit de Barcelona, un bufet especialitzat en tot tipus de conflictes mercantils, civils, penals, laborals i matrimonials. “Ens hem reforçat d’una manera important. Ara disposem d’un equip molt ampli que pot actuar davant de qualsevol requeriment”, assegura Amadeu Pujol, administrador de l’assessoria de Vilanova i la Geltrú.

Entre d’altres, el nou bufet d’advocats que s’associa amb Gestingral és especialista en divorcis, en tot tipus de delictes que vagin per la via penal -alcoholèmia, baralles o reclamacions per via penal- i especialment en mediacions en conflictes societaris en empreses.

A més, Zenit també disposa de professionals especialitzats en conflictes de lloguers i desnonaments, una de les conseqüències més cruentes de la crisi econòmica.

Advocats

Gestingral dispone desde este mes de septiembre de un departamento jurídico más reforzado después del acuerdo de asociación al que ha llegado con el despacho Zenit de Barcelona, especializado en todo tipo de conflictos mercantiles, civiles, penales, laborales y matrimoniales. “No hemos reforzado de una manera importante. Ahora disponemos de un equipo muy amplio que puede actuar ante cualquier requerimiento”, asegura Amadeu Pujol, administrador de la asesoría de Vilanova i la Geltrú.

Entre otras materias, el nuevo despacho de abogados que se asocia con Gestingral es especialista en divorcios, en todo tipo de delitos que vayan por la vía penal -alcoholemia, peleas o reclamaciones por la vía penal- y especialmente en conflictos societarios en empresas.

Además, Zenit también dispone de profesionales especializados en conflictos de alquileres y desahucios, una de les consecuencias más visibles de la crisis económica.

Advocats