Avui en dia tots els negocis necessiten estar a internet. Agradi o no, la possibilitat que un client arribi a la nostra empresa si tenim presència a la xarxa és infinitament superior a la que tenim si no hi som. Amb l’exemple d’una botiga clàssica es veu més clara la idea. Quina té més possibilitats de donar a conèixer el seu producte? Una que només tingui un aparador? O la que en té dos? La resposta és clara: la que té dos aparadors.

Crear aquests nous “aparadors” perquè les empreses puguin captar nous clients. Aquest és precisament el doble objectiu de Publigest, el nou departament de Gestingral, un equip multidisciplinar format per periodistes, community manager , dissenyadors i publicistes amb una llarga experiència en el món de la comunicació corporativa.

Què ofereix Publigest?

En primer lloc, assessorament gratuït individual. El món de la comunicació corporativa és molt ampli i el tipus d’empreses existents també. No tothom necessita tenir una web, ni totes les xarxes socials obertes. Alguna empresa pot necessitar un anunci molt concret i d’altres una extensa campanya publicitària. Per això, en primer lloc, Publigest ofereix assessorament personalitzat.

Necessites una web? Algú que et gestioni el Facebook? Vols fotos i vídeos de la teva empresa o fer uns flyers? Dissenyar un anunci? Aquests són alguns dels serveis bàsics que ofereix Publigest, però n’hi ha molts més. Com es comentava a l’inici del text, la comunicació corporativa és un sector molt ampli que trepitja molts camps: organització d’esdeveniments, enviament de notes de premsa, disseny de falques per a la ràdio, creació d’anuncis de publicitat,…

Si vols saber més pot posar-te en contacte amb Publigest sense cap tipus de compromís a través dels correus info@gestingral.com i comunicacio@gestingral.com o bé mitjançant el telèfon 93 814 16 87.

Hoy en día todos los negocios necesitan estar en internet. Guste o no, la posibilidad que un cliente llegue a nuestra empresa si tenemos presencia en la red es infinitamente superior a la que tenemos si no estamos en ella. Con el ejemplo de una tienda clásica se ve más claro el concepto. Cuál tiene más posibilidades de dar a conocer su prooducto? Una que solo tenga un escaparate? O la que tenga dos? La respuesta es clara: la que tiene dos escaparates.

Crear estos nuevos “escaparates” para que las empresas puedan captar nuevos clientes. Este es precisamente el doble objetivo de Publigest, el nuevo departamento de Gestingral, un equipo multidisciplinar formado por periodistas, community manager, diseñadores y publicistas con larga experiencia en el mundo de la comunicación corporativa.

Qué ofrece Publigest?

En primer lugar, asesoramiento gratuíto individual. El mundo de la comunicación corporativa es muy grande y la tipología de empresas también. No todo el mundo necesita tener una web, ni todas las redes sociales abiertas. Alguna empresa puede necesitar un anuncio muy concreto y otras una extensa campaña publicitaria. Por eso, en primer lugar, Publigest ofrece asesoramiento personalizado.

Necesitas una web? Alguien que te gestione el Facebook? Quieres fotos y videos de tu empresa o hacer unos flyers? Diseñar un anuncio? Estos son algunos de los servicios básicos que ofrece Publigest, però hay muchos más. Como se comentaba al inicio del texto, la comunicación corporativa es un sector muy amplio que toca muchos campos: organización de eventos, envío de notas de prensa, diseño de cuñas para radio, creación de anuncios publicitarios,…

Si quieres saber más puedes ponerte en contacto con Publigest sin ningún tipo de compromiso a través de los correos info@gestingral.com y comunicacio@gestingral.com o bien mediante el teléfono 93 814 16 87.