Gestingral ha fet un pas endavant en la seva aposta per la singularitat creant la seva pròpia sintonia corporativa. Elaborada pel músic Maurici Grau i la cantant Amaia Hernández, la nova ‘cançó’ del despatx es converteix, a partir d’ara, en el referent de marca de tots els productes audiovisuals que generi l’empresa, tant a nivell informatiu com publicitari.

Un dels ‘productes’ que ja compta amb la nova sintonia són les falques de ràdio. Ideades pel publicista Oscar Pla (col·laborador de Gestingral), i amb veus d’Anna Massana i Jofre Toledano, el despatx ha elaborat sis anuncis per aquest curs 2017-2018 dividits en quatre grans àmbits: autònoms, Pimes, particulars i Publigest, el servei de Publicitat i Marketing de l’assessoria.

Cal recordar que el nostre despatx fa quatre anys que aposta de forma decidida per la ràdio (Cadena SER, 40 Principals, Cadena Dial i Canal Blau FM) com a principal canal de comunicació corporativa. I que, durant aquest temps, els resultats han estat excel·lents en tots els sentits.

Per això seguirem apostant per la ràdio. I fruit d’aquesta aposta considerem necessari crear una sintonia que ens identifiqui i ens diferenciï a través de les ones. Volem comunicar. Volem informar. I tot des de la nostra principal singularitat: la proximitat i la confiança.

A banda de les falques, la nova sintonia també s’ha convertit en la música oficial del telèfon de Gestingral. Properament, també la podreu escoltar en publicacions al web i xarxes socials.