Consultoria empresarial

Ajudem els nostres clients a arribar més lluny que mai mitjançant la consultoria d’empreses. A banda de dedicar-nos a gestionar i assessorar cadascuna de les operacions que li siguin necessàries en cadascun dels camps en que som especialistes: fiscal, comptable, laboral, mercantil, jurídic o legal, d’assegurances o bé de màrqueting i comunicació, també som experts en la consultoria empresarial i t’ajudem i t’acompanyem en labans, el durant i el després de la posada en pràctica de la teva activitat. 

Des de la nostra experiència amb empresaris i gerents, i després de 30 anys al servei dels nostres clients, i amb l’afegit de la pròpia experiència a Gestingral, t’ajudem i t’aconsellem a prendre les millors decisions per a la teva empresa. La gerència d’una empresa, siguis o no propietari d’aquesta, és quelcom complicat i que requereix solucionar situacions de tot tipus. 

Nosaltres et donem consells, fem anàlisis econòmics de les situacions a valorar i et donem les claus per tal que puguis prendre les millors decisions. 

Els nostres àmbits d’actuació són els següents: 

  • Consultoria econòmica i financera 
  • Consultoria empresarial, gerencial i de recursos humans de l’empresa 
  • Consultoria de processos 
  • Innovació i emprenedoria organitzativa 
  • Consultoria en la presa de decisions 

És a dir, que des de Gestingral ho fem d’una forma integral. Et donem aquella visió global que busques, que té en compte tots els aspectes necessaris. I tot això ho fem amb la millor de la nostra proximitat, ja que el teu benefici també és el nostre, i per tant, ens posem en la teva pell, fent de la teva empresa la nostra empresa. 

La consultoria aporta enfocaments estratègics i executableseines que ajuden a corregir els problemes sorgits i solucions amb mesures correctives. Per tant, analitzem i executem les solucions necessàries. Òbviament, amb tota la privacitat que es requereix per a aquest servei, i sobretot amb la confiança de tenir el millor consultor al teu costat. Anàlisi, estratègia, organització, tecnologia, procediments, gestió del canvi, entre d’altres, són expressions que defineixen aquest servei reservat als nostres millors clients. 

Per tant, si tens una necessitat de voler acompanyar les teves decisions empresarials amb un consultor, ja sigui per redissenyar estructures i processos, per avaluar noves oportunitats de negoci, per ajudar a aconseguir fites a curt termini o bé per a impulsar iniciatives i millores en diferents àrees de l’organització, tant sols ens has de contactar. 

Equip de professionals en Consultoria empresarial