Tens diners estalviats i vols invertir-los? Acabes de pagar casa teva i vols comprar un altre pis per deixar-lo en herència als nets? Vés amb compte i, abans de donar qualsevol pas, assessora’t bé. No cal ser milionari per a necessitar assessorament financer.

Avui dia es pot invertir en molts sectors i és molt fàcil equivocar-se –i pagar-ho molt car!- si prèviament no s’està ben informat dels riscos que es pot assumir. Hi ha moltes variables a tenir en compte: la situació personal i familiar, l’edat, si els diners estalviats provenen de la venda d’un immoble, la fiscalitat actual i la futura… I el més important: si t’interessa o no t’interessa invertir.

Cada cas és tot un món i per això és molt important analitzar a fons quina és la millor solució per a cada persona de forma 100% personalitzada. Aquesta és precisament la funció d’un bon assessorament financer, independent i que miri pels teus interessos. Analitzar les circumstàncies personals i familiars del ciutadà interessat a fer una inversió. I després fer un vestit a mida: que pot fer i a on pot invertir. I sobretot, que no ha de fer.

L’assessorament financer ofereix aquest plus d’estudi i anàlisi que garanteix no cometre errors a l’hora d’invertir. Com deia a l’inici de l’article, no cal ser milionari per tenir assessorament financer i en això et podem ajudar i molt. I és imprescindible saber destriar el gra de la palla.