EL CONSELLER FELIP PUIG FELICITA GESTINGRAL PEL SEU 25è ANIVERSARI EN UN ACTE MULTITUDINARI A VILANOVA

– Unes 200 persones han passat per les instal•lacions del despatx aquest matí per celebrar l’efemèride
– El conseller demana “intel•ligència emocional” a Junqueras per recuperar la cohesió política davant el 9-N

VILANOVA I LA GELTRÚ (18-10-2014). Unes 200 persones, entre personalitats, clients, treballadors i ex treballadors, han visitat les instal•lacions de Gestingral aquest dissabte el matí durant l’acte de celebració del 25è aniversari de l’empresa. La jornada ha estat presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha visitat les instal•lacions del despatx i, posteriorment, ha tallat un pastís especial per a l’ocasió. En l’acte l’han acompanyat l’alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, i l’administrador de Gestingral, Amadeu Pujol. En el torn de parlaments, el conseller d’Empresa i Ocupació ha felicitat Gestingral per els seus 25 anys. També ha destacat “la importància” que la recuperació econòmica que s’observa a Catalunya es pugui estabilitzar per tornar a generar “confiança” en empreses i treballadors. En un discurs semblant s’ha expressat l’alcaldessa de Vilanova, que ha destacat precisament “la confiança” que transmet Gestingral com l’element decisiu perquè l’empresa vilanovina hagi arribat als 25 anys.

Demana intel•ligència emocional a ERC
En la seva posterior atenció als mitjans de comunicació, Felip Puig també ha parlat sobre el nou 9-N. Ha assegurat que el futur del país és “imparable” malgrat totes les traves que vinguin des de Madrid. I ha contestat les declaracions d’ahir del líder d’ERC, Oriol Junqueras. “Estic convençut que amb ERC trobarem un marc comú de treball. No puc pensar que es trenqui la unió ara que estem en un moment decisiu. Crec que més enllà de moments determinats en que l’emoció ens desborda, estic convençut que la intel•ligència emocional ens permetrà recuperar la cohesió política necessària per tirar endavant el procés”, ha dit el conseller. Per la seva banda, Amadeu Pujol, visiblement emocionat, ha agraït a totes les persones que han passat per Gestingral (tant treballadors com clients) la confiança rebuda durant tots aquests anys. Durant la jornada també s’ha presentat un vídeo commemoratiu del 25è aniversari de Gestingral que narra la història del despatx des del seu inici un 19 d’octubre de 1989 fins a l’actualitat.

EL CONSEJERO FELIP PUIG FELICITA GESTINGRAL POR SU 25º ANIVERSARIO EN UN ACTO MULTITUDINARIO EN VILANOVA

– Unas 200 personas pasaron por las instalaciones del despacho  para celebrar la efeméride
– El consejero pide “inteligencia emocional” a Junqueras para recuperar la cohesión política ante el 9-N

VILANOVA I LA GELTRÚ (18-10-2014). Unas 200 personas, entre personalidades, clientes, trabajadores y ex trabajadores, han visitado las instalaciones de Gestingral este sábado por la mañana durante el acto de celebración del 25º aniversario de la empresa. La jornada ha sido presidida por el consejero de Empresa y Ocupación, Felip Puig, que ha visitado las instalaciones del despacho y, posteriormente, ha cortado un pastel especial para la ocasión. En el acto le han acompañado la alcaidesa de Vilanova, Neus Lloveras, i el administrador de Gestingral, Amadeu Pujol. En el turno de los discursos, el consejero de Empresa y Ocupación ha felicitado Gestingral por sus 25 años. También ha destacado “la importancia” que la recuperación económica que se observa en Catalunya se pueda estabilizar para volver a generar “confianza” en empresas y trabajadores. En un discurso similar se ha expresado la alcaidesa de Vilanova, que ha destacado precisamente “la confianza” que transmite Gestingral como el elemento decisivo para que la empresa vilanovina haya llegado a los 25 años.

Pide inteligencia emocional a ERC
En su posterior atención a los medios de comunicación, Felip Puig también ha hablado sobre el nuevo 9-N. Ha asegurado que el futuro del país es “imparable” pese a todos los obstáculos que vengan desde Madrid- Y ha contestado las declaraciones de ayer del líder d’ERC, Oriol Junqueras. “Estoy convencido que con ERC encontraremos un marco común de trabajo. No puedo pensar que se rompa la unión ahora que estamos en un momento tan decisivo. Creo que más allá de momentos determinado en que la emoción nos desborda, estoy convencido que la inteligencia emocional nos permitirá recuperar la cohesión política necesaria para llevar a cabo el proceso”, ha explicado el consejero. Por su banda, Amadeu Pujol, visiblemente emocionado, ha agradecido a todas las personas que han passado por Gestingral (tanto trabajadores como clientes) la confianza recibida durante todos estos años. Durante la jornada también se ha presentado un vídeo conmemorativo del 25º aniversario de Gestingral que narra la historia del despacho desde su inicio un 19 de octubre de 1989 hasta la actualidad.