Si t’has comprat un cotxe i t’has beneficiat d’un Pla Pive, ves molt en compte a l’hora de fer la declaració de Renda! Molta gent no ho sap, però aquesta ‘ajuda’ s’ha d’afegir en el còmput general d’ingressos de l’any en el que has comprat el vehicle. Sinó ho fas, t’exposes a una paral·lela, i per tant, a la pertinent multa.

A Gestingral ens trobem cada any amb sancions per aquest motiu. A banda del comprensible desconeixement general, un altre handicap és que aquestes ajudes, incomprensiblement, no acostumen a aparèixer entre les dades fiscals que envia Hisenda (esborrany). Tot plegat fa que els errors en aquesta matèria siguin habituals.

Per això, el nostre consell és clar: per evitar sorpreses, us recomanem que si us beneficieu d’un Pla Pive guardeu tots els documents en una carpeta i els porteu directament al vostre assessor en la propera campanya de la Renda. Hisenda, en les darreres campanyes, està posant molt el focus en aquestes ‘ajudes’ i no en deixa passar ni una. No us la jugueu. Més val prevenir que curar.

Si teniu dubtes, si us plau contacteu amb Gestingral