Si estàs interessat en fer un pla de pensions, vine primer a Gestingral! A la nostra assessoria oferim una primera visita gratuïta en la que estudiem la idoneïtat de tirar endavant aquest producte d’estalvi. I si no et surt a compte, t’ho diem.

“Mirem si al client li interessa, o no. I si no li surt a compte, li recomanem que no el faci”, diu Albert Pujol, assessor d’assegurances de Gestingral. “No tothom necessita un pla de pensions. Hi ha altres productes d’estalvi que poder ser millors, com els plans d’estalvi”, aprofundeix.

En tot cas, ja sigui un pla de pensió o un pla d’estalvi, a Gestingral – a diferència del que fan altres entitats- sempre es dóna la mateixa premissa: si el client ha d’anar ofegat, més val no tirar endavant cap pla. El mateix esquema val per una assegurança: “També en tenim, i de tot tipus. I a vegades també li hem de dir al client que aquella pòlissa que té contractada no li fa falta”, afegeix l’Albert.

Principals diferències entre un pla de pensions i un d’estalvi
Un pla de pensions està pensat, sobretot, per millorar la fiscalitat a la declaració de la Renda. Si es té una renda mitjana, de 25.000-30.000 euros anuals, derivar part d’aquests ingressos a un pla d’aquest tipus permet rebaixa de la renda i obtenir més desgravació. I a més, s’obté un complement de cara a la jubilació.

Els plans d’estalvi, per regla general, estan pensats per rendes mitjanes inferiors. Generen més rendibilitat, i a més, una altra diferència important, és que els diners sempre estan disponibles per quan et vingui de gust “rescatar-los”.

MOLT IMPORTANT: Si vols obrir un pla de pensió , primer assegura’t que et surti a compte. I si és així, recorda que ho has de fer abans de 31 de desembre per poder gaudir de les desgravacions en la propera campanya de la Renda.