Què és? Es denomina Llei Beckham al Règim especial de treballadors desplaçats a territori espanyol. Que permet que els estrangers que venen a viure a l’estat espanyol a treballar, puguin tributar com a no residents durant un màxim de 6 anys.

Se li diu Llei Beckham perquè el jugador va ser dels primers en beneficiar-se d’aquesta.

Números de la llei Beckham:

Les persones que es beneficien d’aquesta llei tributen un tipus fix del 24% fins 600.000€, a partir d’aquest import al 47% només sobre les rentes obtingudes a l’estat espanyol.

Beneficiar-se d’aquest règim és opcional, però s’han de complir uns requisits per poder sol·licitar-lo.

Requisitis:

  1. La persona sol·licitant no pot haver estat resident a l’estat espanyol en els últims 5 anys.
  2. Ha de tenir un contracte de treball que justifiqui el trasllat d’aquesta persona a l’estat espanyol, o que sigui prestat a distància amb teletreball des d’Espanya.
  3. La persona sol·licitant no pot efectuar una activitat per compte pròpia a l’estat espanyol, excepte que aquesta sigui qualificada com a emprenedora segons els termes establerts en el reglament.
  4. Hi ha uns terminis que s’han de complitr, per això aconsellem, planificar-ho amb temps.

Altres aventatges:

  • Nomes es tributa per l’impost sobre el patrimoni per bens situats a l’estat espanyol.
  • No es te obligació de presentar el model 720

A nivell de terminis i burocràtic no és senzill presentar la sol·licitud per beneficiar-se de la llei Beckham, encara menys per una persona que vingui de fora i no estigui familiaritzada amb l’idioma ni l’administració. Des de Gestingral oferim el servei de tramitació d’aquesta llei, així com la confecció de la declaració de la renta posterior.