Totes les famílies nombroses tenen dret a cobrar 1.200 euros d’Hisenda en aquesta declaració de la Renda. Però què es considera avui dia una família nombrosa? Alerta, perquè el ventall és més ampli del que sembla.

Tenen aquesta consideració les unitats familiars amb tres fills, però també els pares amb dos fills si un dels nens té discapacitat. Hi ha un altre supòsit: també tenen dret a rebre aquests 1.200 euros dues persones que convisquin juntes i tinguin fills a càrrec d’anteriors relacions (2 o més, depenent de cada cas), encara que no estiguin casats.

Atenció famílies nombroses amb fills amb discapacitat. Si feu bé la declaració de la Renda –això és cabdal-, Hisenda us ha de retornar com a mínim 2.400 euros: 1.200 euros pel fet de ser família nombrosa… i 1.200 més per cada nen discapacitat a càrrec! Totes les famílies en aquesta situació teniu dret a cobrar aquests diners independentment de si la declaració és positiva o negativa. Ho estableix la llei.

Resol els teus dubtes amb Gestingral

Durant aquesta campanya de la Renda, Gestingral publicarà un article quinzenal en aquest diari informant i resolent dubtes sobre la declaració. Al nostre despatx vàrem començar a fer rendes el dia 5 d’abril i els primers a fer-la i que els hi sortia negativa, ja han cobrat¡¡. (#RendaGestingral).

Amadeu Pujol - Gestingral