Vius de lloguer? Doncs estàs de sort, ho saps no? I és que a dia d’avui encara pots beneficiar-te d’importants deduccions per aquest concepte a la declaració de la Renda. En aquest article de Gestingral us ho expliquem.

Hisenda, com ja va fer amb la compra d’habitatges, ha eliminat totes les bonificacions per a lloguers…firmats (la data és molt important) a partir de l’1 de gener de 2014! Què vol dir això, a efectes pràctics? Que totes les persones amb un contracte d’arrendament anterior a aquest data sí que continuen tenint dret a la deducció en la Renda d’aquest any.

En aquesta mateixa línia, també tenen dret a rebre la mateixa bonificació totes les persones que hagin prorrogat o renovat un contracte de lloguer firmat abans del 2014… i segueixin vivint en el mateix pis. Tant en un cas, com en l’altre, la llei estableix (això no ha canviat) que el llogater no pot guanyar més de 24.000 euros anuals per poder gaudir de la deducció.

Resol els teus dubtes amb Gestingral

Durant aquesta campanya de la Renda, Gestingral publicarà un article quinzenal en aquest diari informant i resolent dubtes sobre la declaració. El despatx, a més, està donant hores perquè tothom qui ho vulgui pugui venir a fer ja la Renda 2016 i rebre un assessorament professional. (#RendaGestingral).