Es pot planificar una herència? La resposta és un sí rotund. I no només això: la planificació és clau per rebre un bon assessorament, fer càlculs amb temps i tranquil·litat, i evitar problemes posteriors en el moment d’heretar.

Des de Gestingral recordem que hi ha sis (6) mesos de marge per tributar una herència i donar-li totes les voltes que faci falta. Mig any en el que s’han de fer certs tràmits burocràtics, que poden fer certa ‘mandra’, però que nosaltres recomanem fer amb certa previsió per evitar maldecaps innecessaris en el futur.

Per exemple, un dels problemes que es podrien resoldre amb una bona planificació són els bens immatriculats, els que han canviat de qualificació o modificat els metres quadrats. Un bon assessorament, com el que pots trobar a Gestingral, és prioritari a l’hora de planificar una herència.

Si teniu qualsevol dubte o consulta, contacteu amb Gestingral (info@gestingral.com) o directament amb la nostra assessora especialitzada en herències, la Patrícia Méndez (pmendez@gestingral.com).