Els tres primers divendres de cada mes Gestingral produeix “Emprefutur.cat” (Canal Blau FM), l’únic programa de ràdio de tota la comarca del Garraf especialitzat en el món de l’autònom i l’emprenedoria.

L’espai, de 30 minuts (09:30-10:00), compta amb dues parts ben diferenciades. En la primera hi participa cada setmana un professional de l’assessoria. L’elecció sempre depèn del tema a tractar. Si hi ha hagut una reforma que afecta l’autònom, el convidat és l’expert de Gestingral en aquesta matèria. I si hi ha canvis en la declaració de la Renda que afecten els emprenedors,  la persona que assisteix al programa és l’especialista en hisenda.

El programa, presentat pel periodista Adrià Gala, compta amb una segona part enfocada als negocis locals. A través del gènere de l’entrevista, els emprenedors i autònoms de Vilanova, Sitges, Sant Pere de Ribes,…tenen un espai de 10 minuts per explicar el seu negoci a la ràdio.  Una magnífica manera de donar-se a conèixer i guanyar clients, tal i com ha quedat provat  aquesta darrera temporada, segons ens han fet arribar els entrevistats.

Tots els autònoms i els emprenedors interessats a venir al programa només han d’enviar un correu a comunicacio@gestingral.com