L’assessoria Gestingral de Vilanova, que aquest 2014 celebra el seu 25è aniversari, cedeix de forma totalment gratuïta als seus clients un espai al Diari de Vilanova perquè puguin publicitar-se de franc en el mitjà de comunicació en paper de referència a la comarca del Garraf.

La iniciativa, pionera a la comarca, neix amb l’objectiu de recolzar i donar suport a les persones que aposten per tirar endavant negocis malgrat les dificultats econòmiques actuals i no disposen de prou recursos per donar-se a conèixer en el mercat. En els darrers mesos, la xifra de persones que han demanat assessorament a Gestingral per tirar endavant un negoci no ha parat de créixer. En són bona prova les sessions gratuïtes per a autònoms i emprenedors que impulsa el despatx cada mes i mig. Només en la darrera d’aquestes trobades hi van participar gairebé una vintena de persones que requerien assessorament per arrencar la seva activitat professional. Malauradament en moltes ocasions la falta de recursos -humans i materials- fa que molt bones idees de negoci passin inadvertides senzillament perquè no han pogut donar-se a conèixer de forma efectiva a la seva àrea d’influència.

A Gestingral creiem en els emprenedors. Portem 25 anys al peu del canó fent la Renda a veïns de tota la comarca del Garraf. Hem ajudat a fer tràmits complexos com herències o divorcis. I sobretot hem ajudat a crear moltes empreses i negocis, tant petits com grans. Hi creiem. Ens agrada la gent emprenedora. I la volem ajudar en tot el que sigui possible. Per això volem tirar endavant aquesta campanya de suport totalment gratuïta per als emprenedors.

Així que si sou clients i voleu disposar d’un anunci de franc al Diari de Vilanova, tant sols ens ho heu de dir. I si no sou clients, acosteu-vos quan vulgueu a les nostres oficines i demaneu informació. Junts arribarem més lluny!

Anunci _emprenedors_2 (1)-page-001

La asesoría Gestingral de Vilanova, que el 2014 celebra su 25º aniversario, cede de forma totalmente gratuita a sus clientes un espacio en el Diari de Vilanova para que puedan publicitarse sin ningún coste en el medio de comunicación en papel de referencia en la comarca del Garraf.

La iniciativa, pionera en la comarca, nace con el objetivo de ayudar a las personas que apuestan por iniciar negocios a pesar de las dificultades económicas actuales y que no disponen de suficientes recursos para darse a conocer en su mercado potencial. En los últimos meses, la cifra de personas que han demandado asesoramiento en Gestingral para empezar un negocio no ha dejado de crecer. Son buena prueba las sesiones gratuitas para autónomos y emprendedores que impulsa la gestoría de Vilanova cada mes y medio. Solo en la última de estas formaciones participaron casi una veintena de personas que requerían asesoramiento para iniciar su actividad profesional. Desgraciadamente en muchas ocasiones la falta de recursos -humanos y materiales- hace que muy buenas ideas de negocio pasen inadvertidas sencillamente porque no han podido darse a conocer de forma efectiva en su área de influencia.

En Gestingral creemos en los emprendedores. Llevamos 25 años al pie del cañón haciendo la Renta a vecinos de toda la comarca del Garraf. Hemos ayudado a hacer trámites complejos como herencias o divorcios. Y sobretodo hemos ayudado a crear muchas empresas y negocios, tanto pequeños como grandes. Creemos en ellos. Nos gusta la gente emprendedora. Y queremos ayudar en todo lo que sea posible. Por eso queremos iniciar este campaña de apoyo totalmente gratuita para los emprendedores.

Así que si sois clientes de Gestingral i queréis disponer de un anuncio gratuito en el Diari de Vilanova, solo tenéis que decirlo. Y si no sois clientes, acercaros cuando queráis a nuestras oficinas y solicitad información. Juntos llegaremos más lejos!

Anunci _emprenedors_2 (1)-page-001