L’assessoria Gestingral de Vilanova i la Geltrú (Garraf) ha incorporat a la seva àmplia gamma de serveis l’aplicació Portal Gestingral, un eina virtual que permet als clients poder accedir a tota la seva documentació quan vulguin i on vulguin.

A banda de poder consultar en qualsevol moment les seves dades, el Portal Gestingral també permet als clients utilitzar-lo com a programa de comptabilització per a compres i vendes als seus proveïdors i clients, una innovació que potencia encara més els canals de comunicació entre Gestingral i els clients.

A través d’aquesta nova aplicació, els clients de Gestingral podran descarregar-se tot tipus de documentació: declaració de la Renda, certificats, altes d’autònoms… o fins i tot les nòmines, en el cas d’empreses.

El nou Portal Gestingral, que ja es troba disponible a http://portal.gestingral.com, representa un gran salt endavant en el sector de l’assessoria i permet que Gestingral es col·loqui entre els despatxos referents de Catalunya en atenció al client.

Demo Portal Clients Gestingral

http://portal.gestingral.com/

La asesoría Gestingral de Vilanova i la Geltrú (Garraf) ha incorporado a su larga gamma de servicios la aplicación Portal Gestingral, un nuevo instrumento virtual que permite a los clientes poder acceder a toda su documentación cuando quieran y donde quieran.

Además de poder consultar en cualquier momento sus datos, el Portal Gestingral también permite a los clientes utilizarlo como programa de contabilización para compras y ventas a sus proveedores y clientes, una innovación que potencia todavía más los canales de comunicación entre Gestingral y sus clientes.

A través de este nueva aplicación, los clientes de Gestingral podrán descargarse todo tipo de documentación: declaración de la Renta, certificados, altas de autónomos…e incluso las nóminas, en el caso de empresas.

El nuevo Portal Gestingral, que ja se encuentra disponible en http://portal.gestingral.com, representa un gran paso hacia adelante en el sector de la asesoría y permite que Gestingral se coloque entre los despachos referentes de Catalunya en atención al cliente.
Demo Portal Clients Gestingral

http://portal.gestingral.com/