Avui dia canviar de gestoria és molt més fàcil que fa uns anys. Ja no fa falta una pila immensa de documents i paperassa. De fet, actualment només es necessita una única cosa: el DNI. Amb el document nacional d’identitat n’hi ha prou per fer el canvi.

A través del DNI es pot treure la signatura digital, i a partir d’aquesta, ja es pot accedir a les bases d’Hisenda i recuperar la informació que abans s’havia d’anar a reclamar a l’antic gestor, com la còpia de les declaracions de la Renda dels últims 5 anys o els resums anuals. En resum, en 20-25 minuts ja es pot fer efectiu el canvi. Així de senzill.

Si no estàs content amb el teu gestor; si per culpa seva has hagut de pagar una multa o sanció; o si vols provar una nova assessoria…que no t’espanti el verb canviar. Ni és carregós, ni és gens complicat. Avui dia és molt fàcil.

A Gestingral fa anys que treballem amb el sistema de signatura digital. I cada any rebem més i més visites d’empreses i particulars interessats en canviar d’assessoria.[tvideo type=”youtube” clip_id=”https://www.youtube.com/watch?v=ld4IKphUJa8″]

Confiança · El valor de Gestingral