Has fet ja la declaració de la Renda i vols saber quan et retornaran els diners? Encara no l’has fet i no saps què et pots deduir? Tens dubtes i vols respostes a les teves preguntes, aquí i ara?

Especial recta final de la Renda a Emprefutur.cat, a Canal Blau FM!! Durant tot el programa, de 09:30 a 10:00, un expert de Gestingral respondrà en directe totes les preguntes que ens aneu fent sobre la vostra declaració a través del telèfon 93 814 30 34. Tu preguntes, nosaltres responem!!

A partir d’avui i fins el mateix matí del programa, l’assessoria Gestingral (Vilanova i la Geltrú) també habilita les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Linkedin) perquè qualsevol veí o veïna de la comarca pugui fer arribar les seves preguntes sobre la declaració la Renda mitjançant l’opció comentari o missatge directe. A Twitter s’utilitzarà l’etiqueta #rendavilanova.

Finalment, també podeu fer arribar les vostres preguntes a través del correu comunicacio@gestingralgrup.com

A #RendaGestingral trobaràs articles, vídeos i entrevistes amb informació sobre la campanya 2014.

Has hecho ya la declaración de la Renta y quieres saber cuando te devolverán el dinero? Todavía no la has hecho y no sabes qué te puedes deducir? Tienes dudas y quieres respuestas a tus preguntas, aquí y ahora?

Especial recta final de la Renta en Emprefutur.cat, a Canal Blau FM!! Durante todo el programa, de 09:30 a 10:00, un experto de Gestingral responderá en directo a todas las preguntas que vayáis haciendo sobre vuestra declaración a través del teléfono 93 814 30 34. Tu preguntas, nosotros respondemos!!

A partir de hoy y hasta la misma mañana del programa, la asesoría Gestingral (Vilanova i la Geltrú) también habilita sus redes sociales (Facebook, Twitter y Linkedin) para que cualquier vecino o vecina de la comarca puede hacer llegar sus preguntas sobre la declaración de la Renda mediante la opción de comentario o mensaje directo. En Twitter, la etiqueta que se utilizará es #rendavilanvova.

Finalmente tammbién pueden hacer llegar sus preguntas a través del correu comunicacio@gestingralgrup.com

A través de la etiqueta #RendaGestingral encontrarán artículos, vídeos y entrevistas con información sobre la campaña 2014.