GESTINGRAL organitza per aquest divendres 7 de novembre a la tarda una sessió de formació totalment gratuïta per a tots els ciutadans de les comarques del Garraf i el Penedès interessats en conèixer els avantatges que ofereix la llei d’emprenedors.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a dos quarts de set (18:30h) i es realitzarà a la seu de la delegació de la Cambra de Comerç al Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, president de la delegació i administrador de Gestingral, precisarà tots els detalls de la nova llei i resoldrà tots els dubtes que tinguin els assistents de forma individualitzada i al detall.

Entre d’altres aspectes, en la sessió s’explicarà de forma clara i precisa totes les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris, i que van des de l’anomenada tarifa plana de 50 euros, a la possibilitat de crear tot tipus d’empreses en 24 hores pagant només un euro. Al final de l’acte, que tindrà una durada d’entre noranta minuts i dues hores, els assistents també rebran assessorament individualitzat totalment de franc.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?
Tots els interessats a rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament la seva assistència trucant al telèfon de Gestingral (93 814 16 87), mitjançant el correu de l’empresa (info@gestingralgrup.com) o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a través dels comptes de Facebook (gestingralgrup) i Twitter (gestingralgrup). El dia màxim per apuntar-se a la sessió és el mateix: divendres 7 de novembre fins a les 16 hores. Aquesta serà la setena sessió per a emprenedors que impulsa Gestingral. En total ja han passat més de seixanta persones per a aquestes sessions, valorades com a “excel•lents” per gran part dels participants.

Necessites una assessoria a Vilanova?

Renda a Vilanova?

GESTINGRAL organiza este viernes 7 de noviembre por la tarde una sesión de formación totalmente gratuita para todos los ciudadanos de las comarcas del Garraf y el Penedès interesados a conocer las ventajas que ofrece la ley de emprendedores.

Durante la charla, que se iniciará a las seis y media (18:30h), y se realizará en la sede de la delegación de la Cámara de comercio en el Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, presidente de la delegación y administrador de Gestingral, precisará todos los detalles de la nueva ley y resolverá todas las dudas que tengan los asistentes de forma individualizada y al detalle.

Entre otros aspectos, en la sesión se explicará de forma clara y precisa todas las bonificaciones, descuentos y ventajas a los cuales pueden optar autónomos y nuevos empresarios, y que van desde la llamada tarifa plana de 50 euros, a la posibilidad de crear todo tipos de empresas en 24 horas pagando sólo un euro. Al final del acto, que tendrá una duración de entre noventa minutos y dos horas, los asistentes también recibirán asesoramiento individualizado totalmente gratuito.

Qué se tiene que hacer para apuntarse?
Todos los interesados a recibir la formación gratuita tienen que confirmar previamente su asistencia llamando al teléfono de Gestingral (93 814 16 87), mediante el correo electrónico de la empresa (info@gestingralgrup.com) o bien de forma presencial en las oficinas del despacho, en la calle San Sebastián, 18, en Vilanova i la Geltrú. También hay posibilidad de apuntarse a través de las cuentas de Facebook (gestingralgrup) y Twitter (gestingralgrup). El día máximo para apuntarse a la sesión es el mismo: viernes 7 de noviembre hasta las 16 horas. Esta será la séptima sesión para emprendedores que impulsa Gestingral. En total ya han pasado más de sesenta personas para estas sesiones, valoradas como “excelentes” por gran parte de los participantes.

Necesitas una asesoría en Vilanova?

Renta en Vilanova?