GESTINGRAL organitza per aquest dimecres 23 de setembre una jornada d’assessorament totalment gratuït per a emprenedors que vulguin tirar endavant un negoci.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a dos quarts de set de la tarda (18:30h) a la seu de l’assessoria (Carrer Sant Sebastià, 18, Vilanova), Amadeu Pujol precisarà tots els detalls de la nova llei i resoldrà tots els dubtes que tinguin els assistents de forma individualitzada i al detall.

En la sessió s’explicarà de forma clara i precisa totes les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris, i que van des de l’anomenada tarifa plana de 50 euros a la possibilitat de crear empreses en 24 hores. Al final de l’acte, que tindrà una durada d’entre noranta minuts i dues hores, els assistents rebran assessorament individualitzat totalment de franc.

Un assessorament “excel·lent”
Tots els interessats en rebre l’assessorament gratuït han de confirmar prèviament la seva assistència
trucant al telèfon de Gestingral (93 814 16 87), mitjançant el correu de l’empresa (info@gestingral.com) o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a través dels comptes de Facebook (/gestingral) i Twitter (@gestingral).

Aquesta serà la dotzena sessió gratuïta per a emprenedors que impulsa Gestingral. En total ja han passat més de noranta persones per aquestes sessions, valorades com a “excel•lents” per a un 80% dels participants. 20150325_183821

GESTINGRAL organiza para el próximo 23 de setiembre una jornada de asesoramiento totalmente gratuito para emprendedores que quieran iniciar un negocio.

Durante el encuentro, que se iniciará a las seis y media de la tarde (18:30) en la sede de la asesoría (Calle Sant Sebastià, 18, Vilanova i la Geltrú), Amadeu Pujol precisará todos los detalles de la nueva ley y resolverá todas las dudas que tengan los asistentes de forma individualizada.

En sesión se explicará de forma clara y precisa las bonificaciones, descuentos y ventajas a las que pueden optar autónomos y nuevos empresarios, y que van des de la “tarifa plana” de 50 euros a la posibilidad de crear empresas en sólo 24 horas. Al final del acto, que tendrá una duración aproximada de entre noventa minutos y dos horas, los asistentes recibirán asesoramiento individualizada completamente gratuito.

Un asesoramiento “excelente”

Todos los interesados en recibir asesoramiento gratuito deben confirmar previamente su asistencia llamando al teléfono de Gestingral (93 814 16 87), mediante el correo de la empresa (info@gestingral.com) o de forma presencial en las oficinas del despacho, en la calle Sant Sebastià 18 de Vilanova i la Geltrú. También existe la posibilidad de apuntarse a través de las cuentas de Facebook (gestingral) i Twitter (@gestingral).

Esta será la duodécima sesión gratuita para emprendedores que impulsa Gestingral. En total, ya han pasado más de noventa personas por estas sesiones, valoradas como “excelentes” para un 80% de los participantes.