Gestingral organitza per aquest dimecres 20 de gener la primera sessió d’assessorament gratuït de l’any per a persones autònomes o que vulguin emprendre un negoci.

Durant la trobada, que s’iniciarà a dos quarts de set de la tarda (18:30) i es realitzarà a les mateixes instal·lacions del despatx, Amadeu Pujol, administrador de l’assessoria, explicarà de forma clara i precisa totes les bonificacions, descomptes i avantatges als que poden optar les persones que apostin per l’autoocupació.

Entre d’altres aspectes, en la sessió es repassaran totes les novetats fiscals que han entrat en vigor a partir de l’1 de gener de 2016, i que poden tenir incidència directa en el dia a dia de les persones autònomes.

Els assistents, a més, rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?

Per demanar més informació sobre la xerrada podeu posar-vos en contacte amb Gestingral a través del telèfon 93 814 16 87, mitjançant el correu info@gestingralgrup.com o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.

Tots els interessats en rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament l’assistència a través dels canals de Gestingral esmentats en l’anterior paràgraf.

20150325_183757

Gestingral organiza para este miércoles 20 de enero la primera sesión de asesoramiento gratuito del año para personas autónomas o que quieran emprender un negocio.

Durante la charla, que se iniciará a las seis y media (18:30) y se realizará en las mismas instalaciones del despacho, Amadeu Pujol, administrador de la asesoría, explicará de forma clara y precisa todas las bonificaciones, descuentos y ventajas a las que pueden optar las personas que apuesten por la autoocupación.

Entre otros aspectos, en la sesión se repasarán todas las novedades fiscales que han entrado en vigor a partir del 1 de enero de 2016, y que pueden tener incidencia directa en el día a día de las personas autónomas.

Los asistentes, además, recibirán asesoramiento individualizado totalmente gratis para poder tener éxito en su negocio.

Qué hay que hacer para apuntarse?

Para solicitar más información sobre la charla podéis contactar con Gestingral a través del teléfono 93 814 16 87, mediante el correo info@gestingralgrup.com o bien de forma presencial a las oficinas del despacho, en la calle Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.

Todos los interesados en recibir la formación gratuita deben confirmar previamente la asistencia a través de los canales de Gestingral esmentados en el párrafo anterior.

20150325_183757