1. Motivació: fes allò que vols fer, i no ho facis per obligació!
  2. Tingues una idea! Tan important serà treballar-la, com que la mateixa idea sigui bona. Destina temps a pensar-la i millorar-la, i sobretot, en pensar com monetitzar-la.
  3. Explica la idea a família, amics, etc., comparteix la teva idea! T’ajudarà a perfeccionar-la i valorar la viabilitat del teu projecte.
  4. Treballa el teu model de negoci: ajuda’t dels CANVAS, DAFOs, etc., i sobretot, rodeja’t de professionals que t’assessorin.
  5. Assegura’t de tenir una sortida: ja sigui amb un coixí d’estalvis, una alternativa de feina o la possibilitat de retornar al mercat laboral.
  6. Abans de començar a fer, pregunta! Els assessors fa anys que ajudem a nous emprenedors, i podem ajudar-te més del que creus.
  7. No cal tenir un producte perfecte o 100% acabat per començar a vendre, comença amb un producte mínim viable.
  8. No oblidis que el més important és vendre! Enfocat a aconseguir clients, i a fidelitzar-los. Deixa en les nostres mans la part fiscal i laboral.
  9. És possible que calgui reenfocar alguns aspectes inicials i adaptar-los a les necessitats dels teus primers clients. Pregunta’ls-hi què necessiten!
  10. No perdis de vista què estar ben rodejat de professionals és garantia d’èxit!

Si vols emprendre i necessites assessorament, demana’ns hora a Gestingral i t’acompanyarem en el camí. Anys d’experiència i projectes d’èxit ens avalen per ajudar-te en el teu nou projecte.