Tens temps la tarda del 16 de març? T’ho preguntem perquè aquell dia des de Gestingral organitzem una sessió gratuïta d’assessorament per a persones que vulguin posar en marxa el seu negoci. Com ho farem? Si segueixes llegint t’ho expliquem:

-La sessió començarà a les 18:00 i tindrà una durada aproximada de dues hores. Ep! Però si ens hem de quedar més estona perquè tens més dubtes, ens hi quedem eh!

-La xifra d’assistents és limitada per poder oferir assessorament individualitzat. Preferim la qualitat a la quantitat.

-L’encarregat d’oferir aquest assessorament és Amadeu Pujol, administrador de Gestingral, però també president de la delegació al Garraf de la Cambra de Comerç. Experiència a dojo.

-A més d’aquesta ajuda individualitzada, durant la sessió s’explicaran totes les bonificacions i descomptes que preveu actualment la llei d’emprenedors. Molts autònoms estan pagant més del compte per desconeixement!

-I tot a cost zero! L’únic que necessitem, per allò que us dèiem de la qualitat, és que us apunteu amb antel·lació a través de qualsevol de les vies següents:

Telèfon: 93 814 16 87
info@gestingralgrup.com
C/Sant Sebastià, 18, Vilanova i la Geltrú

[contactform email=”info@gestingral.com” submit=”INSCRIPCIONS” bgColor=”rgba(40,42,100,1)” textColor=”rgba(242,149,57,1)”]

¿Tienes tiempo la tarde del 16 de marzo? Te lo preguntamos porque ese día desde Gestingral organizamos una sesión gratuíta de asesoramiento para personas que quieran poner en marcha su negocio. Cómo lo haremos? Si sigues leyendo te lo explicamos:

-La sesión comenzará a las 18:00 y tendrá una duración aproximada de dos horas. Ey! Pero si nos tenemos que quedar más rato para resolver todas tus dudas, nos quedamos!

-La cifra de asistentes es limitada para poder ofrecer asesoramiento individualizado. Preferimos la calidad a la cantidad.

-El encargado del asesoramiento es Amadeu Pujol, administrador de Gestingral pero también presidente de la delegación en el Garraf de la Cambra de Comercio de Barcelona. Ámplia experiencia en el sector.

-Además de la ayuda personalizada, durante la sesión se explicarán todas las bonificaciones y descuentos previstos en la ley de emprendedores. Muchos autónomos estan pagando más de la cuenta por desconocimiento!

-I todo a coste zero! Lo único que necesitamos, por eso que decíamos de la calidad, es que os apuntéis con antelación a través de cualquiera de les opciones siguientes:

Teléfono: 93 814 16 87
info@gestingralgrup.com
C/Sant Sebastià, 18, Vilanova i la Geltrú

[contactform email=”info@gestingral.com” submit=”INSCRIPCIONS” bgColor=”rgba(40,42,100,1)” textColor=”rgba(242,149,57,1)”]