Un dels primers passos a fer és quan s’hereta una propietat és trobar les escriptures i repassar amb l’ajuda d’un professional que totes les dades que hi apareguin siguin correctes. En el cas que no ho siguin (potser que s’hagi produït alguna modificació), comença un ‘treball d’investigació’ en el que és  imprescindible comptar amb un assessor amb experiència.

En primer lloc cal repassar perquè les dades són incorrectes. Pot haver-hi diversos motius: que el bé no estigui matriculat; un canvi de metres quadrats; que hagi variat la seva qualificació,… un reguitzell de problemes força habituals quan s’hereten terrenys que, a més, estan ubicats en territoris allunyats del nostre municipi (el cas típic d’una herència familiar d’oliveres o ametllers a Andalusia o València, per exemple).

A Gestingral solucionem aquests problemes. Disposem d’un servei especialitzat que es dedica a retrotraure’s a l’origen de l’herència i, a partir d’aquí, resseguir la pista de la propietat fins a l’actualitat. D’aquesta manera, canviem les dades incorrectes i refem tot el que faci falta perquè els familiars puguin rebre l’herència amb totes les garanties.

Si teniu qualsevol dubte o consulta, contacteu amb Gestingral (info@gestingral.com) o directament amb la nostra assessora especialitzada en herències, la Patrícia Méndez (pmendez@gestingral.com).