GESTINGRAL organitza per aquest dissabte 13 de desembre una sessió de formació totalment gratuïta per a tots els ciutadans de les comarques del Garraf i el Penedès interessats en conèixer els avantatges que ofereix la llei d’emprenedors.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a les onze (11:00h) i es realitzarà a Gestingral (Carrer Sant Sebastià, 18, Vilanova), Amadeu Pujol, administrador de l’assessoria de Vilanova, precisarà tots els detalls de la nova llei i resoldrà tots els dubtes que tinguin els assistents de forma individualitzada i al detall.

Entre d’altres aspectes, en la sessió s’explicarà de forma clara i precisa totes les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris, i que van des de l’anomenada tarifa plana de 50 euros, a la possibilitat de crear empreses en 24 hores. Al final de l’acte, que tindrà una durada d’entre noranta minuts i dues hores, els assistents també rebran assessorament individualitzat totalment de franc.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?
Tots els interessats a rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament la seva assistència trucant al telèfon de Gestingral (93 814 16 87), mitjançant el correu de l’empresa (info@gestingral.com) o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú. També hi ha la possibilitat d’apuntar-se a través dels comptes de Facebook (/gestingral) i Twitter (@gestingral). El dia màxim per apuntar-se a la sessió és el mateix dissabte 13 de desembre fins a les 11 hores.

Aquesta serà la vuitena sessió per a emprenedors que impulsa Gestingral. En total ja han passat gairebé vuitanta persones per a aquestes sessions, valorades com a “excel•lents” per gran part dels participants.

GESTINGRAL organiza para este sábado 13 de diciembre una sesión de formación totalmente gratuita para todos los ciudadanos de las comarcas del Garraf y el Penedès interesados en conocer las ventajas que ofrece la ley de emprendedores.

Durante la charla, que se iniciará a las once (11:00h) y se realizará en Gestingral (Calle San Sebastián, 18, Vilanova), Amadeu Pujol, administrador de la asesoría de Vilanova, precisará todos los detalles de la nueva ley y resolverá todas las dudas que tengan los asistentes de forma individualizada y al detalle.

Entre otros aspectos, en la sesión se explicará de forma clara y precisa todas las bonificaciones, descuentos y ventajas a los cuales pueden optar autónomos y nuevos empresarios, y que van desde la llamada tarifa plana de 50 euros, a la posibilidad de crear empresas en 24 horas. Al final del acto, que tendrá una duración de entre noventa minutos y dos horas, los asistentes también recibirán asesoramiento individualizado totalmente gratuito.

Qué se tiene que hacer para apuntarse?
Todos los interesados a recibir la formación gratuita tienen que confirmar previamente su asistencia llamando al teléfono de Gestingral (93 814 16 87), mediante el correo de la empresa (info@gestingral.com) o bien de forma presencial a las oficinas del despacho, en la calle Sant Sebastià, 18, en Vilanova i la Geltrú. También hay la posibilidad de apuntarse a través de las cuentas de Facebook (/gestingral) i Twitter (@gestingral). El día límite para apuntarse a la sesión es el mismo sábado 13 de diciembre hasta las 11 horas.

Ésta será la octava sesión para emprendedores que impulsa Gestingral. En total ya han pasado casi ochenta personas por estas sesiones, valoradas como “excelentes” por gran parte de los participantes.