Desenes de persones van passar el 21 de març per Gestingral a la jornada gratuïta d’assessorament per a autònoms i empresaris. Durant tot el dia, i de forma individualitzada, el despatx va resoldre dubtes i problemes dels assistents, i els va aconsellar sobre com potenciar els seus negocis o millorar determinades àrees empresarials.

Entre d’altres, els assistents (vinguts de diverses poblacions de les vegueria del Penedès) van preguntar sobre aspectes relacionats amb la declaració de la Renda, fiscalitat, comptabilitat i comunicació corporativa.

Degut a l’èxit de la jornada, Gestingral ja treballa en una nova d’edició d’aquest servei gratuït per d’aquí uns mesos. El despatx anirà informant puntualment de les novetats a través del seu web i xarxes socials.

Ja es pot fer la declaració de la Renda
D’altra banda, Gestingral s’ha avançat un any més a l’inici oficial de la Campanya de la Renda (que enguany comença el 4 d’abril i finalitza el 2 de juliol), i des del 19 de març ja dona hores exclusives per venir a fer la declaració al despatx.

Des de Gestingral es recomana als ciutadans que facin la declaració el més aviat possible, ja que així es disposa de més marge per resoldre qualsevol dubte. A més, si la declaració surt negativa –l’Estat et retorna diners-, sempre acostumen a cobrar primer els que fan abans la declaració.

L’any passat, Gestingral va fer més de 800 rendes, convertint-se en l’assessoria de referència de la Campanya de la Renda a tota la vegueria del Penedès.

Decenas de personas pasaron el 21 de marzo por Gestingral en la jornada gratuita de asesoramiento para autónomos y empresarios. Durante todo el día, y de forma individualizada, el despacho resolvió dudas y problemas de los asistentes, y les aconsejó sobre como potenciar sus negocios o mejorar determinadas areas empresariales.

Entre otras cuestiones, los asistentes (llegados de varias poblaciones de la vegueria del Penedès) preguntaron sobre aspectos relacionados con la declaración de la Renta, fiscalidad, comptabilidad y comunicación corporativa.

Debido al éxito de la jornada, Gestingral ya trabaja en una nueva edición de este servicio gratuito para dentro de unos meses. El despacho irá informando puntualmente de las novedades a través de su web y redes sociales.

Ya se puede hacer la declaración de la Renta

Por otro lado, Gestingral se ha avanzado al inicio oficial de la Campanya de la Renda (que este año empieza el 4 d’abril y finaliza el 2 de julio), y desde el 19 de marzo ya da horas exclusivas para venir a hacer la declaración en el despacho.

Desde Gestingral se recomienda hacer la declaración lo antes posible, ya que así se dispone de mayor margen para resolver cualquier duda. Además, si la declaración sale negativa -el Estado devuelve dinero-, siempre acostumbran a cobrar primero los que hacen antes la declaración.

El año pasado, Gestingral hizo más de 800 rentas, convirtiéndose en la asesoría de referencia de la Campanya de la Renta en toda la vegueria del Penedès.