Sí! Hi ha productes que et permeten estalviar més d’un 40% en la declaració de la Renda!!

Gestingral ofereix un estudi sense compromís a tots els interessats en obrir un pla de pensió abans d’acabar l’any. L’assessoria, que treballa colze a colze amb l’asseguradora alemanya Allianz, opta sempre per oferir plans assegurats a risc zero, ja que els considera la millor opció pels seus clients.

“Nosaltres apostem per la seguretat: una opció per estalviar-te diners a la declaració de la Renda”, explica Albert Pujol, responsable del departament d’assegurances del despatx de Vilanova i la Geltrú (Garraf), que explica en què consisteix aquest estudi gratuït.

“Un pla de pensions és un molt bon producte, perquè pots arribar a tenir un estalvi del 40% a la Renda. Però abans hem d’analitzar si surt a compte. Depèn sobretot dels ingressos”, assegura Pujol, que destaca la sensació de confiança que dóna treballar amb Allianz: “És una multinacional i són alemanys; mai et donaran més del que et poden donar”.

El responsable d’assegurances afegeix que ara és un “bon moment” per estudiar la viabilitat d’un pla de pensió, ja que encara s’està a temps de gaudir de descomptes per la Renda de l’any vinent. A més, com que ja s’acaba l’any, moltes empreses ofereixen ofertes i promocions que fan més atractiu el producte.

El SIALP, el millor pla d’estalvi del mercat

A més dels plans de pensió, a Gestingral també es poden contractar plans d’estalvi. Aquests productes no tenen cap benefici de cara a la declaració de la Renda, però suposen un bon instrument per estalviar diners gairebé sense adonar-se’n. “Hi pots posar 30 euros el mes. Al cap de l’any, ja en tens guardat 360…i sense assabentar-te’n!”, exclama Albert Pujol.

Concretament, el SIALP, de la companyia Allianz, és un dels plans d’estalvi a llarg plaç més recomanats per l’assessoria. En primer lloc perquè el capital que es destina al pla d’estalvi està 100% garantit. I en segon terme perquè obtens un 1% d’interessos sense càrrega fiscal si rescates el pla després de cinc anys. “L’única limitació legal és que com a màxim hi pots destinar 5.000 euros anuals”, afegeix Amadeu Pujol, administrador de la gestoria vilanovina, que ressalta la diferència entre Gestingral i un banc. “Les entitats bancàries només garanteixen el 85% del capital aportat. Nosaltres garantim que el que obri el pla SIALP no perdrà ni un euro”.

De la mateixa manera que amb els plans de pensió, l’assessoria realitza gratuïtament un estudi exhaustiu sobre les millors opcions d’estalvi segons el perfil de l’interessat. “Sempre venem la pòlissa que li va millor al client”, sentencia el responsable del departament d’assegurances de la gestoria de Vilanova i la Geltrú.