La delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, en col·laboració amb Gestingral i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza per aquest dissabte 14 de novembre una sessió de formació totalment gratuïta per a tots els ciutadans de les comarques del Garraf i el Penedès interessats en conèixer els avantatges que ofereix la llei d’emprenedors.

Durant la xerrada, que s’iniciarà a dos quarts d’onze (10:30h) i es realitzarà a l’antiga seu de la Cambra de Comerç al Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, president de la delegació i administrador de Gestingral, explicarà de forma clara i precisa les bonificacions, descomptes i avantatges als quals poden optar autònoms i nous empresaris.

Els assistents, a més, també rebran assessorament individualitzat totalment de franc per poder tenir èxit en el seu negoci.

Què s’ha de fer per apuntar-s’hi?
Tots els interessats a rebre la formació gratuïta han de confirmar prèviament la seva assistència trucant al telèfon 902 448 448 (Ext 1040) o mitjançant el correu vilanova@cambrabcn.org

Per demanar més informació sobre l’acte també podeu posar-vos en contacte amb Gestingral a través del telèfon 93 814 16 87, mitjançant el correu info@gestingralgrup.com o bé de forma presencial a les oficines del despatx, al carrer Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.

La delegación en el Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona, en colaboración con Gestingral, organiza para este sábado 14 de noviembre una sesión de formación totalmente gratuita para todos los ciudadanos de las comarcas del Garraf y el Penedès interesados en conocer las ventajas que ofrece la ley de emprendedores.

Durante la charla, que se iniciará a las diez y media (10:30h) y se realizará en la antigua sede de la Cambra de Comerç al Garraf (Rambla Principal, 7, Vilanova), Amadeu Pujol, presidente de la delegación y administrador de Gestingral, explicará de forma clara y precisa las bonificaciones, descuentos y ventajas a las cuales pueden optar autónomos y nuevos empresarios.

Los asistentes, además, también recibirán asesoramiento individualizado totalmente gratis para poder tener éxito en su negocio.

Que hay que hacer para apuntarse?
Todos los interesados en recibir la formación gratuita deben confirmar previamente su asistencia llamando al teléfono 902 448 448 (Ext 1040) o mediante el correo vilanova@cambrabcn.org

Para solicitar más información sobre el acto también pueden ponerse en contacto con Gestingral a través del teléfono 93 814 16 87, mediante el correo info@gestingralgrup.com o bien de forma presencial en las oficinas del despacho, en la calle Sant Sebastià, 18, a Vilanova i la Geltrú.