Gestingral organitza per aquest proper dijous 30 de novembre una jornada de portes obertes al despatx (de 9:00 a 18:00) per resoldre dubtes sobre el futur de les pensions.

Durant tot el dia, i de forma gratuïta, personalitzada i privada, l’equip de Gestingral estudiarà les circumstàncies personals de cada assistent i l’assessorarà sobre la conveniència (o no) de tirar endavant un Pla de Pensions, o bé si necessita un altre producte, com un Pla d’Estalvi. A més, en cas que ja tingui contractat algun producte, també se l’assessorarà sobre la viabilitat i sobre qualsevol dubte que tingui.

La jornada, batejada com “Mil Preguntes. Mil Respostes. Jornada Plans de Pensions”, neix amb l’objectiu d’acabar amb bona part de les incògnites sobre aquest tema, una problemàtica que preocupa molt els ciutadans, i que cada cop suscita més consultes a Gestingral.

Per això, a banda de l’assessorament de franc, el despatx també organitza pel mateix dia dues conferències totalment gratuïtes sobre la matèria. La primera es farà a les 11 del matí i girarà al voltant de la viabilitat del sistema de pensions públiques a Espanya. La segona es celebrarà a les 18 hores i tractarà sobre els Plans de Pensions i com ajuden a desgravar en la declaració de la Renda.