Tots els autònoms que ingressin més de 1.000 euros a l’any estan obligats a fer la Renda. No hi ha excepcions. Si es sobrepassa aquesta quantitat (parlem d’ingressos, no de beneficis) s’ha de fer sí o sí la declaració.

També hi estan obligats totes les persones que treballin en dos o més llocs a la vegada –o que al llarg de l’any hagin tingut més d’un pagador-, sempre i quan en aquesta ‘segona’ feina hagin ingressat més de 1.500 euros i en total n’hagin guanyat més de 12.000.

En aquest punt cal anar molt en compte amb la prestació d’atur, ja que a efectes d’Hisenda també compta en el còmput d’ingressos (com una feina), i com estar exempta de retencions, ens pot jugar una molt mala passada.

Ja pots demanar cita a Gestingral

Gestingral s’ha avançat un any més a l’inici oficial de la Campanya de la Renda (que enguany comença el 4 d’abril i finalitza el 2 de juliol), i des del 19 de març ja dona hores exclusives per fer la declaració. D’aquesta manera, el despatx dona marge als clients perquè puguin repassar la seva renda amb tranquil·litat. I també contribueix a que puguin cobrar-la abans, si surt a retornar.

L’any passat, Gestingral va fer més de 800 rendes, convertint-se en l’assessoria de referència de la Campanya de la Renda a la vegueria del Penedès.

Si teniu qualsevol dubte o consulta, contacteu amb Gestingral (info@gestingral.com)

Todos los autónomos que ingresen más de 1.000 euros al año están obligados a hacer la Renta. No hay excepciones. Si se sobrepasa este cantidad (hablamos siempre de ingresos, no de beneficios) se tiene que hacer, si o si, la declaración.

También están obligados a hacerla todas las personas que trabajen en dos o más sitios a la vez –o que a lo largo del año hayan tenido más de un pagador- siempre y cuando en esta ‘segunda’ faena hayan ingresado más de 1.500 euros y en total hayan ganado más de 12.000.

Hay que ir con mucho cuidado con la prestación por desempleo, ya que Hacienda también la cuenta en el cómputo general de ingresos (como un trabajo), y como está exenta de retenciones, nos puede jugar una muy mala pasada.

Ya puedes pedir cita en Gestingral
Gestingral se ha avanzado un año más al inicio oficial de la Campanya de la Renta (que este año empieza el 4 de abril y finaliza el 2 de julio), y des del 19 de marzo ya da horas para hacer la declaración. De esta manera, el despacho da margen a los clientes para que puedan repasar su renda con tranquilidad. Y también contribuye a que puedan cobrarla antes, si sale a devolver.

El año pasado, Gestingral hizo más de 800 rentas, convirtiéndose en la asesoría de referencia de la Campaña de la Renta en la veguería del Penedès.

Si tenéis cualquier duda o consulta, podéis contactar con Gestingral. Estaremos encantados de ayudaros (info@gestingral.com)

Amadeu Pujol · Administrador de Gestingral

Amadeu Pujol, administrador de Gestingral.