Assegurances per a empreses

Assegurances per a les empreses

Vols una assegurança per a la teva empresa senzill i sense complicacions? Posem al teu abast l’Assegurança Negoci Plus, un paquet de cobertures que et permetran protegir el teu negoci i la teva activitat davant de qualsevol eventualitat. Descobreix tot el que t’ofereix la nostra assegurança per a empreses.

Assegurances multirisc per a l’empresa

Si el teu negoci té més de 250 treballadors i té uns alts volums de facturació, necessitarà una assegurança d’empresa fet a la seva mida. Allianz et presenta l’assegurança multirisc amb el que el teu negoci estarà totalment protegit davant del que pugui succeir.

Assegurances de protecció d’autònoms

L’assegurança de Protecció Autònoms està pensada especialment per a protegir els teus ingressos en cas que et trobis en una situació en què no et sigui possible treballar. Una assegurança especialment pensada per a tenir cura de la salut i el benestar dels treballadors autònoms. Descomptes únics amb els millors especialistes i els tractaments més avançats perquè res pari la teva activitat.

Assegurances d’accidents per a empleats

L’assegurança d’Accidents Col·lectius per a Empreses Allianz cobreix les necessitats de protecció de les empreses que duen a terme activitats en l’àmbit empresarial o grups culturals i d’oci.

Assegurances col·lectives

  • Assegurances Vida: Assegura als teus treballadors en cas de mort o incapacitat permanent o absoluta.
  • Assegurances Salut: Té cura de la salut dels teus empleats i dels seus familiars amb l’assegurança de salut per a col·lectius.
  • Assegurances Viatge: Protegeix als teus empleats siguin on siguin amb l’assegurança de viatges per a col·lectius.
  • Assegurances Estalvi: Una assegurança que ajudarà als teus empleats a estalviar en cas de jubilació, atur, invalidesa o malaltia.

Assegurances de Responsabilitat Civil

La responsabilitat civil és la garantia d’una assegurança d’empresa que protegirà el teu negoci en cas que la teva activitat causi algun dany o perjudici a terceres persones, ja siguin clients, consumidors, empleats o proveïdors.

Allianz ha desenvolupat l’Assegurança RC General, una assegurança de responsabilitat civil completa per la diversitat i amplitud de les seves cobertures i flexible per adequar-se a les necessitats de cada empresa. Aquesta assegurança de RC garanteix la màxima protecció enfront de reclamacions de tercers en qualsevol sector, incloent activitats professionals, recreatives i d’oci.

Assegurances mèdiques

Sabem què és el més important, per això les nostres assegurances de salut tenen diferents formats, per poder adaptar-nos al que tu necessites. Col·laborem amb els millors professionals per donar-te sempre el servei més personalitzat.

Assegurances de cotxe i furgonetes

T’oferim una assegurança de cotxe i furgonetes a la teva mida per protegir al màxim el teu vehicle. Pregunteu-nos i coneix totes les modalitats, avantatges i cobertures que pots tenir contractant un dels nostres assegurances de cotxe.

Assegurances de viatge

Assegurances de vacances, de viatges de negocis, d’anul·lacions, de viatges (cobertura de despeses mèdiques per estances prolongades), de viatges d’estudis, d’esquí, entre d’altres, són alguns dels serveis que oferim als clients viatgers.

Equip de professionals en Assegurances